OM OSS

Littlekiddo är en liten webbutik med stor personlighet. Här hittar du hållbara barnkläder, leksaker och inredning till barnrummet för coola kids. Hos oss får du alltid ett personligt bemötande. I Skövde har vi även vårt nyöppnade showroom, dit ni kan komma om ni vill se allt live i butiken. Boka tid gör ni smidigt på vår mail eller så skriver ni ett DM på vår Instagram eller Facebook - littlekiddo.se 


VARUMÄRKEN

Alla våra varumärken är av hög kvalité och har en unik design. Vi väljer ut varumärken som sticker ut ur mängden och är ensamma återförsäljare i Sverige åt det polska modemärket MINIKID. Våra övriga varumärken är Name It, Tao & Friends, Filemon Kid, MINI with friends, Kid´s Concept, Jabadabado, Bloomingville, Tellkiddo, Plantoys, Lanka Kade, Filibabba och Crochet By Lucille.


HÅLLBARHET

För oss är det viktigt att vara snäll mot vår planet och mot varandra. Genom att erbjuda produkter som är giftfria, miljömärkta och ansvarsfullt producerade vill vi bidra till en bättre framtida värld för våra barn. Vi vill att det ska vara roligt och enkelt att köpa hållbara kläder, leksaker och inredning för barn med snygg design. Majoriteten av våra barnkläder är ekologiska och certifierade med Öko-Tex eller GOTS. Certifieringarna innebär att textilen är fri från miljö- och hälsofarliga ämnen. Även våra leksaker och barninredning är giftfria och tillverkade av hållbara naturliga material. Det tycker vi på Littlekiddo är toppen.


OM MIG

Säg hej till Littlekiddos nya ägare och kreativa chef! Elin är 32 år och bor tillsammans med sin blivande man och två barn i Skövde. Med lång erfarenhet inom handel satsar hon nu helhjärtat på att driva och utveckla Littlekiddo till sitt eget. 

Jag drivs av att inspirera min omgivning och det är viktigt för mig att kunna göra det på ett personligt sätt, både när det gäller kreativitet och service. Jag ser fram emot att kunna kombinera mina erfarenheter som säljare och visual merchandiser i en mer personlig och kreativ form. Min vision är att utveckla Littlekiddo till mitt eget, och skapa en inspirerande plattform för brands och produkter som jag gillar. Jag hoppas att ni hänger med, utan er hade denna resan inte varit möjlig! Tack för att ni följer oss!


Missa inte att följa oss i sociala medier!